namaleno.bg

ОТКРИЙТЕ ВАШАТА ОФЕРТА В НАШИЯ САЙТ

Snooker или NINTENDO Wii

SNOOKER CLUB “RETRO” ще ви изненада приятно с уюта, интериора и забавленията , които предлага. Създаден е с цел да задоволи вкусовете на снукър и дартс почитателите, както и на най-взискателните любители на алкохолни и безалкохолни питиета. Предлага безплатен безжичен интернет wi-fi. Организира частни, фирмени партита, рожденни дни. Ретро  тмосферата на клуба ще ви накара да се чувствате удобно и да се откъснете за миг от ежедневните проблеми.

Снукърът е разновидност на билярда, популярна във Великобритания и някои части на Азия. Играе се на маса с размери 12 на 6 фута (приблизително 366×183 см). Масата има шест джоба – по един във всеки ъгъл и още два по средата на дългите страни. Играе се с помощта на щека, една бяла топка – бияч (т.нар. „кю-бол“), 15 червени и 6 цветни топки (жълта, зелена, кафява, синя, розова и черна). Всяка топка носи различен брой точки: червените носят по 1 точка, а цветните — от 2 до 7 (жълта – 2, зелена – 3, кафява – 4, синя – 5, розова – 6 и черна – 7). Топките се вкарват в джобовете с помощта на топката бияч в последователност червена – цветна. Всяка цветна има свое място на масата и след като бъде вкарана, се връща на първоначалната си позиция. Червените не се връщат, след като бъдат вкарани. Когато вече няма червени топки на масата, цветните трябва да се вкарат във възходящ ред на точките, които носят (от жълта до черна). Целта на двамата играчи е да направят по-голям сбор точки от този на противника си. Максималният брой точки, който може да се достигне само от вкараните топки (без фалове) в един фрейм, е 147 и се получава при комбинирането на всички червени с черната топка.

Ваучерът е валиден до 15.07.2012

Един ваучер важи за 2 ЧАСА ИГРА НА SNOOKER ИЛИ 2 ЧАСА NINTENDO Wii + 2 ГОЛЕМИ БИРИ ЗА 9.90ЛВ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА ОТ ДО 4 ДУШИ.

Ваучерът важи дните понеделник-петък от 14.00 до 18.00ч

Необходима е предварителна резервация на телефон 0884 875 374 или 0885 884 177.  При направата на резервация е необходимо да съобщите код и парола на ваучера

Резервация се пази 20 мин

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: