namaleno.bg

ОТКРИЙТЕ ВАШАТА ОФЕРТА В НАШИЯ САЙТ

Щипка против хъркане

ЩИПКА ПРОТИВ ХЪРКАНЕ ЗА 6ЛВ от WWW.ISKAMBG.COM

Сбогом хъркане, здравей спокоен сън! 🙂 Ако половинката ви хърка неудържимо нощ след нощ, то днешното предложение на http://www.iskambg.com  е точно за Вас

Щипка против хъркане на промоционална цена от 6 лв!

Миниатюрното апаратче “анти хъркане” е патентовано.  Посредством специален “чип” с микромагнит то е високоефективно средство против неприятното нощно хъркане.

Апаратчето облекчава хъркането при пациенти, чийто аспираторен тракт е блокиран отстената на носа и фаринкса. Благодарение на апаратчето носната кухина се отваря, диша се по-лесно и хъркането значително се облекчава.

Апаратчето е изработено по FDA стандарт от висококачествен  силиконов материал, който е безвреден, без мирис и без странични ефекти, поставя се лесно и не създава неудобство при употреба. Притежава газо-извличащи частици, разположени в двата му края, които облекчават дишането.Благодарение на кинетичния принцип, апаратчето плътно се притиска до носната кухина.

Апаратчето се поставя в двете ноздри, непосредствено преди лягане, като локализаторът се притиска към горния край на носа.

Препоръчва се височината на възглавницата да не е по-голяма от дължината на едното ви рамо и е желателно да се спи на дясната страна за да не се притиска сърцето и да се подпомага циркулацията на кръвта.

Хъркането, често пъти е предизвикано от някой заболявания, като:  настинка,запушване на носа, хипертония, хронични бронхити, алергии, хронични синузити, ринити и др. При тези заболявания апаратчето значително облекчава хъркането.

Ваучерът е валиден до 09.11.2012

Всеки може да закупи неограниен брой ваучери за себе си или подарък

Един ваучер включва:

*Апартче против хъркане – 1 бр

*Силиконова кутийка за съхранение

Всеки закупил Апаратче против хъркане е необходимо да изпрати код и парола на ваучера, три имена, адрес за доставка и телефон на e-mail: Iskam1234@gmail.comПродукта се изпраща с куриерска фирма Еконт Експрес за сметка на получателя и е на стойност от 3.50 до 6.00 лв.

Продукта се изпраща до 7 работни дни след изпращане на данните за доставка

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: